Basic Service: Bed and Bath

Kami adalah Inap Budget Servis Asas (untuk Tidur dan Mandi sahaja) dengan kadar dari RM10 pax semalam. BUKAN rumah mewah atau hotel bertaraf 7 bintang. Harap maklum.

Hubungi telegram.me/azmanmdsafiee atau 012-3736548

Homestay & Hostel untuk Rombongon Bas Melaka ( 40-100 pax )

Sila buat Tempahan Awal*dengan membayar deposit/bankin (50%).

Telegram 012-3736548 En. Azman sekarang!!!!


Sunday, January 17, 2010

Budget N Basic Home for Family!











Konsep "Bed N Bath" dengan perkhidmatan "Budget N Basic" ini memberikan peluang dan ruang untuk famili muslim bermusafir dengan tenang dan selesa.

Kami sentiasa sedia menerima pelanggan "walk in" (24 hours).

Kami juga bersedia menjemput anda jika perlukan bantuan ke Family@Home.

*Only for Muslim and Family/Married
No GPS Homestay :N 2 16.631 E 102 24.090

4 comments:

  1. Saya pun nak cuba bercuti di Melaka jugalah!!

    ReplyDelete
  2. encik azman, terima kasih melawat blog homestay saya..
    insya Allah saya juga akan menginap di homestay encik..
    moga kita sama2 dapat membantu sesama pengusaha homestay muslim..
    salam..

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:35 PM

    salam...
    sy nak tny...
    homestay ni juz utk yg dah kawen kan...
    klaw kitorang yg nak nginap nie suma perempuan macam mana plak..?
    bley ke x..?

    ReplyDelete